Česky English Deutsch

Parametrické vyhledávání

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Blog > Jak postupovat při objednávce servisu stroje

Jak postupovat při objednávce servisu stroje



Datum konání:
17.3.2022

Rychlý návod pro majitele všech fitness center

Máte stroje naší značky Grün Sport a potřebujete provést servisní preventivní prohlídku, nebo řešit poškození stroje? 

Jak máte v případě zájmu o servis nebo o větší opravy postupovat? 

V případě pravidelné servisní preventivní prohlídky stačí na náš email info@grunsport.cz poslat adresu Vaší posilovny a Vaše kontaktní údaje. Dle počtu strojů odhadneme cenu servisu. 

Ideální řešení pro pravidelný servis a údržbu je kontaktovat náš servisní tým, v závislosti na vytíženost fitness například 1x za rok nebo za 1x za 2 roky a domluvit se na pravidelné prohlídce. Časová náročnost je minimální. I velká fitness dokážeme při rutinní prohlídce zvládnout za 1-2 hodiny při plném provozu. Během servisního zásahu není třeba fitness zavírat. 

Pokud máte zájem o konkrétní opravy, například u rozbitých částí, ideální je poslat na náš email info@grunsport.cz fotografie poškozených částí strojů, či poškozeného čalounění. Na základě těchto fotografií vám zavoláme, abychom případně doplnili další detaily pro odhad cenového rozpočtu. Následně vám pošleme cenový rozpočet výměny různých náhradních dílů nebo šití nového čalounění a také vám dáme časový odhad celého servisu. Po odsouhlasení cenového rozpočtu s vámi naplánujeme datum servisního zásahu.

GRUN SPORT VYROBA_MONTAZ-0005.jpgVe zkratce tedy servisní zásah probíhá následovně:

  • Vy nám pošlete fotografie strojů

  • My vám dáme cenový rozpočet

  • Odsouhlasíte nabídku, případně ji upravíme

  • Společně naplánujeme termín servisu

  • Provedeme servis a následně fakturaci dle skutečně odvedené práce

Možná si říkáte, že některé náhradní díly nebo servis dokážete vyměnit a provést sami, případně firma z Vašeho okolí. Potvrzujeme, že náhradní díly jsou vyráběné přímo pro Grün Sport na zakázku a je tedy těžké až nemožné, nahradit je jinými komponenty. Náš kvalifikovaný servis a přesně vyrobené díly garantují maximální bezpečnost strojů i bezpečnost vašich návštěvníků*nic, stejně tak jako bezpečí vaší investice. Vyplatí se tedy kontaktovat přímo výrobce, stejně jako například jet s autem do autorizovaného servisu.

Máte k postupu objednání servisu nějaké dotazy? Chcete rovnou objednat servis? Kontaktujte nás na info@grunsport.cz.