Česky English Deutsch

Parametrické vyhledávání

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Blog > Vyměnit nebo doplnit? To je oč tu běží

Vyměnit nebo doplnit? To je oč tu běží



Které trendy vládnou světu?

1. Vyměnit za nové

Proč měnit stroje, které léta dobře slouží a jsou stále funkční? Grünsporťácké stroje jsou známé svou robustní nezničitelnou konstrukcíČas ale zanechává stopy na všem a každodenní používání se může projevit odřeným lakem nebo poničenými koženkami. Koženkové potahy můžete dát přečalounit, ale oprava laku si žádá náročnější proces. Například lavičku je nutné:

 
  • přivézt, 
  • rozebrat, 
  • opískovat, 
  • znovu nalakovat.

Naše neprodávanější polohovací lavici KLASIK (kód 505) jako nová vychází na 18 102 Kč včetně DPH. Cena kompletní opravy včetně přečalounění a přelakování vychází na cca 14 000 Kč. Finančně se to nevyplatí, a proto se někteří zákazníci rozhodnou lavičku prodat svým klientům do domácího fitness a pořídit si novou. Rozdíl mezi starou a novou lavicí můžete vidět na fotkách: 

Stará lavice.pngd505-1.jpg


2. Vyměnit za lepší

Existuje i jiná varianta, a to výměna za stejný stroj jen ve vyšší kategorii. Uděláte tím radost nejen sobě, ale svým klientům. Často měníme například klasický Leg Press za Leg Press DUAL HARD WORK, který slouží k duálnímu i synchronizovanému procvičení obou nohou, a navíc na něj můžete naložit až 600 kg!   

legpress-102c-2.jpg

3. Doplnit

Majitelé posiloven v poslední době rozšiřují svou výbavu strojů, protože mají volné prostory. Jedním z hlavních důvodů je pandemie koronaviru, která změnila preference klientů. Poptávka po studiových hodinách (např. bodyforming) se nevrátila na svou úroveň, a tak se na nás majitelé obracejí s žádostí o zaplnění sálů dalšími stroji. Které vyrábíme nejčastěji?
 

Stroje, na které se stojí fronta

Takzvaně „dublujeme“, přidáváme neoblíbenější stroje. Příkladem jsou protisměrné kladky, kdy pro „dubl“ často poskytujeme naše multifunkční kladky, které mají širší záběr procvičovaných svalů. 
 
d-0226-1.jpg

 

Zbrusu nové stroje

Další možností je doplnění fitness centra o úplně nové stroje, například z řady Energy. Nabízíme ale i naše jiné novinky, které vyrábíme na základě vaší zpětné vazby.

e702.jpg


Máte zájem o výměnu nebo doplnění současného fitness? Pokud chcete poradit s konkrétní situací, ozvěte se nám na 602 777 227 nebo grunova@grunsport.cz. Společně vymyslíme to nejvhodnější řešení.

 

Ceníky všech řad ke stažení níže:

Klasik

Compact
Deluxe & Energy