Česky English Deutsch

Parametrické vyhledávání

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Blog > GRÜN SPORT vyrábí fitness stroje už 29 let. Takhle jsme psali náš příběh

GRÜN SPORT vyrábí fitness stroje už 29 let. Takhle jsme psali náš příběh



Datum konání:
5.2.2018

zakladatel Petr GrünZ garáže do celého světa. I takto stručně lze uvést náš příběh, který začal zařízením domácí posilovny a pokračoval výrobou strojů pro české i zahraniční posilovny. V některých fitness centrech naše stroje fungují už dvacet let, aniž by potřebovaly vyměnit. A to nás těší.

Psal se rok 1989 a Petr Grün, zakladatel společnosti a fanoušek fitness, si v garáži rodinného domu postavil svoji posilovnu. Když si ji prohlédli jeho kamarádi, požádali ho, zda by i jim mohl vyrobit posilovací stroje. Zkušený zámečník se pustil do výroby prvních fitness strojů na zakázku a nastartoval úspěšnou firmu. O čtyři roky později jsme už stavěli novou výrobní halu a v roce 2003 ji rozšířili na dvojnásobek. Průběžně jsme investovali do výrobních technologií.

Proměny se dočkaly také naše produkty. Od roku 2004 se v našem portfoliu objevují dražší posilovací stroje řady Compact a Deluxe, které jsou vyráběné z tunelového profilu. Kromě designového vzhledu mají některé z těchto fitness strojů i funkční vylepšení oproti původní řadě Klasik vyrobené z hranatého profilu. Před několika lety jsme rozběhli i výrobu kotoučových duálních strojů řady Energy, které jsou netradičně pojaté a oživí každou posilovnu.

Vývoj a výroba posilovacích strojů

tým pracovníků GrünsportSpolečnost GRÜN SPORT není jen výrobní firmou. Fitness stroje si od začátku sami vyvíjíme. Prototypy testujeme společně s profesionálními sportovci a kulturisty. Vylaďujeme funkčnost strojů, aby uspokojily široké spektrum zákazníků. Vedle inovací máme stabilní portfolio osvědčených posilovacích strojů už od 90. let, které se mění jen nepatrně, zejména vizuálně.

Kvalita fitness strojů je pro náš klíčová. Zajišťujeme ji výběrem nejlepších materiálů původem většinou z České republiky. Na použitém materiálu nešetříme, co se týká objemu i celkové váhy stroje. Tak zajišťujeme opravdu dlouhou životnost masivních a robustních posilovacích strojů.

Také naše výroba je díky stabilnímu výrobnímu týmu na špičkové úrovni. V našem týmu působí specialisté na svařování, montáž, servis i vývoj nových strojů.

GRÜN SPORT a zákazníci

Občas se přihodí, že zákazník poptává netradiční řešení. I v takovém případě mu v GRÜN SPORT vyhovíme. Nejkurióznější posilovací stroj, který máme v nabídce, je těžký leg press heavyweight D102B, na který lze naložit zátěž až 600 kilogramů a cvičit buď každou nohu zvlášť, nebo obě dohromady. Žádný jiný výrobce podobný stroj v tak vysoké kvalitě zpracování a s tak vysokou zátěží nenabízí.

Zákazník je u nás na prvním místě a nemyslíme to jako klišé – to nemá ve sportu místo. Investice do vybavení fitness je dlouhodobá, a proto je pro naše klienty klíčová garance dlouhé životnosti i pravidelné servisní služby.

Se zákazníky si budujeme dlouhodobý kontakt. A těší nás, že si kromě servisu od nás v průběhu let objednávají i další fitness stroje. Někteří zákazníci si otevírají nové pobočky nebo nás doporučují dál. To nás těší ze všeho nejvíce.

Fitness stroje hlavně pro české posilovny

Posilovací stroje se značkou GRÜN SPORT pracují po celém světě, ale pro nás zůstává klíčový český a slovenský trh, kde realizujeme většinu našich zakázek.

Nepřestáváme sledovat nové trendy ve fitness, vylepšujeme aktuální sestavy strojů a vyvíjíme nové posilovací stroje. To je práce, kterou umíme nejlépe a která nás těší.

Hledáte dodavatele fitness strojů? Kontaktujte nás.

ZAŠLETE NÁM POPTÁVKU