Česky English Deutsch

Parametrické vyhledávání

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Blog > Chcete zvětšit objem prsního svalstva?

Chcete zvětšit objem prsního svalstva?



E710 Prsa tlak - horní - duál.JPGNevíte, jakým cvikem nahradit tlaky na šikmé lavici? Chcete zvětšit objem prsního svalstva? Vyrobili jsme nový speciální stroj, který zapojuje opomíjenou horní část prsního svalu. Zjistěte více.

Vyrobili jsme stroj na izolované procvičení opomíjené horní části prsního svalu

Tlaky na šikmé lavici s jednoručkami nebo olympijskou činkou, upažování s jednoručkami na šikmé lavici nebo tahy protisměrných kladek přes spodní kladku. Tyhle všechny cviky nahradí náš nový stroj určený k izolovanému procvičení horní části prsního svalu. Jednoduše si nastavíte sklon, přidáte zátěž a budete se soustředit jen na samotný cvik s jistotou absolutního procvičení požadované partie. Posilovací stroj je určený spíše pro profesionály.

Proč si ke cvičení vybrat stroj místo tlaků na šikmé lavici?

  • Zapojíte izolovaně pouze horní část prsního svalu
  • Nemusíte během cvičení neustále hlídat, jestli zabírá správná část svalu
  • Duální cvičení klade vyšší důraz na náročnost cvičení, obě poloviny těla musí vyvinout stejnou sílu
  • Při větší zátěži nebudete potřebovat jištění od dalšího cvičence

Jaká jsou úskalí při nedostatečném cvičení horního prsního svalu?

Velmi často můžete v posilovně vidět cvičence, kteří mají obrovské prsní svaly. Pokud se ale podíváte pozorně, zjistíte, že jim chybí hmota v horní oblasti. A co to má za následek? Vystupující klíční kosti a propadlá oblast pod nimi. Takovému hrudníku chybí plnost a mohutnost, jak z pohledu zepředu, tak ze strany. Obdobný problém s vystupující klíční kostí mají při nedostatečném cvičení horního prsního svalu i ženy. Všechny tyhle problémy by měl vyřešit náš nový stroj Prsa tlak – horní – duál.

Vyrábíme další stroje na procvičení problematických partií

Z počátku roku 2019 jsme vyrobili další posilovací stroje, které Vám usnadní procvičení problematických partií. Patří mezi ně například úplně nový stroj na tricepsový sval, se kterým jste se ve fitness centrech určitě ještě nesetkali. Veškeré novinky najdete na našich webových stránkách.