Česky English Deutsch

Parametrické vyhledávání

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Katalogy > Katalog strojů > Compact: zlatá střední cesta

Compact: zlatá střední cesta

Vybavujete fitness centrum, sportovní klub, posilovnu v penzionu nebo domácí fitness a chcete, aby stroje byly komfortní, jejich cena dostupná a design stylový? Pak vybírejte z kolekce Compact, která na první pohled zaujme svými zakulacenými hranami. Najdete v ní posilovací stroje pro celé tělo.

5 výhod kolekce Compact

  1. Moderní stroje za příznivou cenu
    V kolekci si vyberete moderní fitness vybavení, jeho cena je ale – oproti luxusní kolekci Deluxe – nižší. 
  2. Komfortní cvičení
    Stroje jsou po všech stránkách komfortní a šetrné. Např. během posilování co nejlépe zabírají procvičované svaly a okolní svaly se zbytečně nezatěžují. 
  3. Pro začátečníky i pokročilé
    Všechny cvičicí stroje se dají ovládat velmi jednoduše a zvládne na nich cvičit každý. Tento fakt ocení začátečníci, zkušení sportovci ho zase budou vnímat jako příjemný bonus. 
  4. Zajímavý design
    Stroje jsou velmi hezké na pohled. Mají totiž zakulacené hrany, které jsou moderním a zároveň originálním designovým prvkem.
  5. Vhodná i pro rehabilitaci
    Součástí kolekce je i řada REHA, která obsahuje posilovací rehabilitační nástroje.

Kolekci Deluxe lze kombinovat s našimi dalšími kolekcemi – Compact, Klasik, a Energy. Poradíme vám, aby výsledná sestava posilovacích věží, lavic, hrazd a dalších strojů vyhovovala vašim klientům i rozpočtu. Kromě posilovacích strojů, které pro vás vyrobíme na míru, vám dodáme i kardio stroje od renomované firmy BH Fitness a další vybavení. Kontaktujte nás.