Česky English Deutsch

Parametrické vyhledávání

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Blog > Vybavili jsme moderní fitness centrum v Brně

Vybavili jsme moderní fitness centrum v Brně



Czech Virus Gym v BrněJedno z nejmodernějších fitness center v Brně jsme vybavili našimi stroji z řady Deluxe. Stála před námi výzva zaplnit prostor o úctyhodné rozloze 500 m2. Přečtěte si, jak celá zakázka vznikala.

Vybavili jsme jedno z nejmodernějších fitness center v Brně

Neuvěřitelná rozloha 500 m2, 52 stanovišť pro silový trénink včetně duálních kotoučových strojů pro maximální možnosti tréninku. To jsou přednosti jednoho z nejmodernějších fitness center v Brně, které jsme vybavili našimi posilovacími stroji Grünsport. Přečtěte si, jak vznikala celá zakázka.

Oslovila nás ryze česká firma s českou výrobou Czech Virus s jejich ambiciózním plánem nejmodernějšího fitness centra v Brně. Už od samého začátku jsme si „sedli“ a věděli jsme, že tahle spolupráce bude fungovat. Kluci z Czech Virus mají totiž podobnou filozofii, jako my.

Po celé řadě jednání a plánování jsme nakonec dali dohromady seznam posilovacích strojů. Do Brna putovaly stroje vyrobené v nejvyšší řadě Deluxe se speciálně prošitou koženkou a barevným odlišením pohyblivých částí strojů. Snažíme se v každém ohledu vyjít vstříc zákazníkovi a vždy je pro nás výzva vymyslet něco nového.

Pak následovala samotná cesta do Brna a smontování strojů na místě. Naši servisáci jsou v tomhle už poměrně zběhlí a vyložit a smontovat cvičící stroje dokáží až s neuvěřitelnou rychlostí. Rozmístili jsme na téměř 500m2 zhruba čtyři tucty strojů pro silový trénink. Obrovský prostor je jednoznačnou výhodou tohoto unikátního fitness centra, které vzniklo ze samoobsluhy.

A kolik, že takové supermoderní fitness centrum stojí? Cena se odvíjí pouze od počtu strojů. Veškeré naše poradenství, komunikace, grafické návrhy i doručení strojů jsou součástí celkové realizace. Menší posilovnu do 10 stanovišť zvládneme vybavit už od 100 tisíc korun. Středně velké fitness centrum pak od 400 tisíc a velké fitness centrum vyjde na 1 000 000 korun. Uvažujete nad vlastním fitness centrem? Kontaktujte nás. Zašleme vám nezávaznou kalkulaci.